Alkuperäiset musteet

Brother Canon Epson HP Lexmark OKI Ricoh Samsung Sharp Xerox

Alkuperäiset mustekasetit Alkuperäismusteet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä saman valmistajan tulostimen, mustekasettien ja tulostuspaperien kanssa. Tämä kokonaisuus varmistaa parhaan tuloksen.

Valmistajan omat, alkuperäiset musteet ovat yleensä pitkän tuotekehitystyön tulosta ja tasaisen hyvälaatuisia. Tulostimien valmistajien mukaan varmin tapa pitää laite kunnossa on ostaa aina alkuperäisiä mustepatruunoita. Niiden kanssa voi olla varma siitä, että tulostuksen laatu pysyy moitteettomana erityisesti asiakirjoja ja valokuvia tulostettaessa. Alkuperäisiä musteet löydät sivullamme esteltävistä tulostinmusteita myyvistä verkkokaupoista.

Yhteensä: 3 tulostinkauppaa
Valitse kategoria
X
Laservärit
Mustekasetit
Täyttöpakkaukset
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Brother
Canon
Dymo
Epson
HP
Konica Minolta
Kyocera
Lexmark
OKI
Ricoh
Samsung
Sharp
Xerox
Poista kaikki suodattimet
 • InkClub
  Toimitusaika: 2-3 pv
  Toimitukset: 4,95 €
  Aina kiinteä toimituskulu
  Mustekasetti. valokuvapaperi tai pölypussi ilmaiseksi
  Epson tai Canon tulostinmuste hintaan 0e*
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] tulostinmusteet.fi

Tulostimet ovat nykypäivänä toinen toistaan edullisempia, nopeampia ja tarkempaa jälkeä tekeviä, ja tulostin kuuluukin lähes jokaisen suomalaisen kotitoimistoon. Vuosien varrella tulostuskustannuksiin vaikuttaa kuitenkin se, saako mustepatruunat hankittua tulostimeen edullisesti. Tulostinvalmistajat tuottavat laitteiden lisäksi myös niihin tarkoitettuja mustekasetteja. Näitä värikasetteja kutsutaan OEM-tuotteiksi (Original Equipment Manufacturer).

Alkuperäiset mustepatruunat on helppo asentaa, ja tulostimen ohjeista löytyy yleensä selkeät kuvat siitä, mihin ja miten mustepatruuna laitetaan. Alkuperäisten mustepatruunoiden värien säilyvyys on usein parempi kuin tarvikekaseteilla.

Alkuperäisten musteiden takuu

Printterivalmistajan omia alkuperäisiä musteita käytettäessä printteri osaa näyttää jäljellä olevan mustemäärän tarkasti, mitä ei aina tapahdu tarvike- ja ekokasetteja käytettäessä. Printterin kirjoituspää vaurioutuu herkästi kuivuessaan ja siksi mustemäärän tarkka jäljelläolomäärä on tärkeä tietää. On tärkeää huomioida, että käytettäessä printterinvalmistajan omia alkuperäisiä musteita takuu kattaa useimmiten mustekasetin printterille aiheuttamat vahingot.

Alkuperäisten musteiden korkea hinta karkottaa käyttäjiä muille halvemmille markkinoille, maksavathan alkuperäiset mustekasetit jopa enemmän kuin uusi printteri. Tulostuskustannukset nousevat korkeiksi. Moni onkin alkanut suosia yhteensopivia musteita niiden edullisen hinnan vuoksi. Jos samassa alkuperäisessä kasetissa on useita värejä, koko kasetti on vaihdettava vaikka vain yksi väri olisi lopussa. Kertakäyttöiset kasetit ovat suuri ympäristöhaitta. Kasetit kannattaa viedä kierrätettäviksi.

Alkuperäistä mustetta ja mustekasetteja suosiville käyttäjille verkkokaupat ovat paras mahdollinen ostospaikka. Verkkokauppojen valikoimissa löytyy mm. kaikkien suurten valmistajien alkuperäiset mustekasetit paljon halvemmalla kuin tavarataloista tai muista kadunvarsiliikkeistä. Verkosta tilaamalla säästää selvää rahaa. Verkossa asioiminen vähentää kauppiaan kustannuksia, mikä näkyy kuluttajahinnoissa. Kannattaa vertailla eri verkkokauppoja ei pelkästään hintojen puolesta vaan myös mahdollisen takuun kannalta. Verkkokaupat ovat luotettava valinta, kun haluaa ostaa musteensa halvalla. Toimitusajat ovat vain muutaman päivän luokkaa. Maksun voi suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai postiennakolla.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun