Tulostinmusteiden hintavertailu

Tulostinmusteiden hintoja voi vertailla kätevästi netissäTulostimen musteen osto netistä on yhä suositumpaa ja tärkein syy suosioon on edulliset hinnat - mustepatruunat ja -kasetit saa netistä hankkimalla selvästi edullisemmin kuin erikoisliikkeistä tai tavarataloista.

Tulostinmusteiden tilaaminen on myös helppoa ja nopeaa. Tilauksen voi tehdä suoraan netissä omalta koneelta silloin, kun se tilaajalle parhaiten sopii, ja toimitus tapahtuu jopa seuraavana päivänä.

Suomen markkinoilla toimii jo useita edullisia verkkokauppoja, joista voi tilata tulostimen mustetta halvalla. Valitettavan usein tarjouksesta hankittu printteri kaipaa hyvin pian oston jälkeen lisää mustetta. Laitteen mukana tullut mustekasetti on saattanut sisältää hyvin vähän mustetta. Patruunat ovat yleensä erittäin kalliita, mutta muutamilla kikoilla voi tehdä selvää säästöä ja tulostaa edullisesti myös jatkossa.

Tekemällä hintavertailua ja selvittämällä eri ostopaikkojen tarjontaa voi säästää rahaa.

Tulostinmusteiden hintavertailun voi tehdä esim. valitsemalla ne nettikaupat, jotka täyttävät omat vaatimukset esim. toimitusnopeuden, maksutavan tms. suhteen ja sitten klikkaa ko. nettikauppoihin ja vertaa, mistä saa omaan tulostimeen musteet edullisimmin. Kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset erikoistarjoukset. Mustesuihkutulostimen käyttäjät voivat tutustua tarvikepatruunoihin ja testata niiden laatua, kokeilla mustekasetin täyttöpakkauksia tai kierrätettyjä ekokasetteja. Laseria käyttävillä ongelmat ovat erilaiset. Tulostimen hankintahinta on ollut korkeampi ja laserkasetilla on voinut tulostaa pitkään. Kun väriaine loppuu, on hankittava uusi kasetti, jonka hinta voi tuntua korkealta. Tutkimalla verkkokauppojen tarjontaa voi myös lasertulostaja säästää kustannuksissa. Tulostimiin myydään yleensä tulostinvalmistajien merkkikasetteja, joten valinta ei ole niin vaikea kuin mustesuihkukaseteissa, joissa on yleistymässä uudelleentäytetyt ekokasetit ja mustekasettien täyttöpakkaukset, joilla mustekasetin voi täyttää itse.

InkClub

InkClub on eräs Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja valokuvapaperien myyjistä, joka on palvellut suomalaisia kuluttajia useiden vuosien ajan menestyksekkäästi. InkClubin kautta voi tilata eri tulostinvalmistajien omien väripatruunoiden lisäksi tarvikemusteita inkClubin omalla brändillä, ja nämä musteet onkin todettu monissa testeissä hyvälaatuisiksi. Paras tapa selvittää juuri omaan printteriin sopivan mustekasetin laatu on tilata kyseinen kasetti edullisesti tutustumistarjouksen kautta. InkClub tarjoaa ilmaisen musteen pelkkien toimituskulujen hinnalla (4,95 euroa), ja tämä tarjous kannattaa käyttää. Lasertulostimen käyttäjälle InkClub tarjoaa ilmaista valokuvapaperia kaupan päälle. InkClubin tuotevalikoima on laaja ja selkeästi esillä sivustolla.

InkClubin kautta voi maksaa tavallisten luottokorttien lisäksi myös laskulla 10 vrk toimituksen jälkeen sekä PayPal-maksupalvelun kautta, joten maksutavoista löytyy taatusti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Toimitusajat ovat myös erittäin lyhyet – tuote on postiluukussasi yleensä 2-3 päivän kuluttua tilauksen jättämisestä. Inkclub on toimivin palvelu tulostinmusteiden tilaamiseen.

Finink

Finink on eräs Suomen suurimmista mustekasetteja tarjoavista verkkokaupoista, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä. Kyseessä on turvallinen ostopaikka, joka tarjoaa 14 päivän toimivan palautusoikeuden kaikille ostoksille. Finink on täysin suomalainen yritys ja Taloustutkimuksen mukaan tunnetuin suomalainen mustekauppa netissä.

Fininkin kautta voi valita, haluaako ostaa kierrätyspatruunoita vai alkuperäisiä täydellisesti yhteensopivia mustekasetteja. Yhteensopivat mustepatruunat ovat uusia, jonkin muun kuin alkuperäisen tulostinvalmistajan valmistamia patruunoita, kun taas kierrätetyt ekopatruunat ovat uudelleen täytettyjä mustekasetteja, joissa vanha käytetty kasetti on lähetetty takaisin tehtaalle täyttöä varten. Fininkillä on varasto Suomessa, toimitusajat ovat erittäin lyhyitä ja postitus tapahtuu seuraavana arkipäivänä. Postituskulut ovat edulliset – 3,95 euroa, kun ostoksen maksaa suoraan tilauksen yhteydessä. Jos haluaa maksaa myöhemmin laskulla, toimituskulut ovat 4,95 euroa eli yhä erittäin kohtuulliset. Tällöin maksuaikaa on 14 päivää. Finink hyväksyy yleisimpien verkkopankkien maksut ja luottokortin, ja tilaukset voi noutaa halutessaan Helsingin toimipisteestä. Uusille asiakkaille tarjotaan yhtä ilmaista mustepatruunaa ja valokuvapaperia kokeiltavaksi.

Mustekasetti.com

Mustekasetti.com on nettikauppa, jolla on kaksi liikettä Helsingissä. Mustekasetti.comin tulostinmusteet ovat edullisia, koska se tuo lähes kaikki värikasettinsa itse maahan ja valikoima on melkoisen laaja. Se sisältää sekä alkuperäisiä värikasetteja, muiden valmistajien mustekasetteja että uudelleen täytettyjä kierrätyskasetteja. Tulostimen musteita on myynnissä käytännössä kaikille tulostinmerkeille ja musteiden lisäksi myynnissä on myös muita tulostintarvikkeita. Maksun voi suorittaa verkkopankkien kautta sekä yleisimmillä maksukorteilla. Toimituskulut ovat verkkomaksulla ja kortilla maksettaessa 3,90 euroa, laskulla 5,90 euroa ja postiennakolla 7,90 euroa. Uusille asiakkaille on tarjolla samantyylinen etu kuin monilla muillakin mustekasetteja myyvillä verkkokaupoilla – ilmainen mustekasetti, valokuvapaperipakkaus tai mustetäyttöpakkaus.

Hintavertailua

Tässä hintavertailussa etsitään 3-värikasettia Canon Pixma MP150 -tulostimeen. Tuotteena on Canonin alkuperäinen, suurempi 21 ml kasetti koodiltaan CA-CL51. Väripatruunalle luvataan n. 300 tulostussivua.

       
Mustekasetti.com 30,90 3,90 34,80
InkClub 30,03 4,95 34,98
Finink 31,90 3,95 35,85


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun