InkClub

InkClub

 • Laaja valikoima tulostinmusteita
 • Kattavat maksutavat
 • Nopeat 2-3 päivän toimitukset
 • Toimitus aina 4,95 euroa
 • Tilauksen yhteydessä ilmainen palautuspussi vanhoille mustekaseteille

  InkClub alennuskoodit

  Mustekasetti. valokuvapaperi tai pölypussi ilmaiseksi
  Epson tai Canon tulostinmuste hintaan 0e*

  Tulostinmerkkiä klikkaamalla näet InkClub -tuotteet.
  InkClub on jo 12 vuoden ajan toiminut ruotsalaisyritys. inkClub on nykyään yksi maailman suurimmista musteen ja värikasettien verkkomyyjistä, jolla on yli kolme miljoonaa asiakasta eri puolilla maailmaa. Inkclubilla on kolme erilaista nettikauppaa saman katon alla: inkClub, batteryClub ja dustClub Asiakas voi tehdä ostoksia kolmesta eri paikasta, ja kerätä ne samaan ostoskoriin maksamatta enempää kuin yhden rahtimaksun.

  inkClub.com tulostinmusteet

  inkClub.comin nettisivuilla myydään tulostinmusteita, laserkasetteja ja paperitarvikkeita, kuten canvas- ja valokuvapaperia. Phone-tarvikkeet ja -muistikortit löytyvät myös tältä sivulta. Tunnetuimmat tulostinmerkit, kuten HP, Canon, Brother, Epson, Lexmark ja Samsung, ovat edustettuina laajoine tuotevalikoimineen.

  batteryClub

  batteryClub.comista asiakas voi ostaa kameran akut Canon-, Olympus-, Nikon-, Sony-, Casio-, Kodak-kameroihin ja moneen muuhun kameramerkkiin. Työkalu-, matkapuhelin- ja Laptop-akut löytyvät samalta sivulta sekä paristot, kuulokkeet ja kaiuttimet. Tarvikkeita on runsaasti niin kameroihin, matkapuhelimiin kuin kannettaviin tietokoneisiinkin. Tuotteita saa jopa 80 % alennuksella.

  dustClub

  Tältä sivulta löytyy yli 300 pölypussia moniin pölynimurimerkkeihin, kuten Electrolux, Volta, AEG,Nilfisk, Miele, Siemens, Bosch ja Philips. Lisäksi asiakas voi tilata pölynimuriinsa erilaisia tarvikkeita esim. suodattimia, jotka helpottavat siivousta. Saatavana on myös suuri määrä muita kodin siivoukseen tarvittavia tuotteita tiskiharjasta mikrokuituliinaan.

  Musteen tilaaminen ja toimitusaika

  inkClub veloittaa 4,95 euroa rahtikuluista, jotka maksetaan tilauksen yhteydessä. Kun tilaa kahdesta liikkeestä samaan aikaan, tilaus toimitetaan kotiin ilmaiseksi. Tilaukset toimitetaan joko kirjeenä tai postipakettina. Muista mahdollisista maksuista ilmoitetaan asiakkaalle. ennen ostoa.

  Jos asiakas tekee tilauksen arkipäivänä klo 12 mennessä, se saapuu kotiovelle 2-3 päivässä. Tämä koskee alle 2 kilon kirjeenä lähetettyjä toimituksia, jotka asiakas maksaa kortilla tai laskulla. Postipaketin toimittaminen kestää muutaman päivän kauemmin.

  InkClubin maksuehdot ja takuu

  Asiakas voi maksaa kätevästi luottokortilla, laskulla, pankin suoramaksulla tai PayPal-maksupalvelua käyttäen. Yksityishenkilö saa laskulla maksaessaan 10 päivan ja yritykset 30 päivän maksuajan. inkClub toimii ns. avoimen kaupan periaatteella, eli asiakas voi perua tilauksensa 30 päivän kuluessa toimituksesta siinä tapauksessa, että tuote on ehjä, virheetön ja avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan. inkClub vaihtaa tuotteen uuteen, jos se ei jostain syystä toimi odotetulla tavalla.

  InkClubin verkkosivuilla kannattaa ostosten lisäksi käydä myös lukemassa vinkkejä ’inspiraatio’-sivulta, missä kerrotaan, miten itse voi valmistaa kalenterin, tehdä tatuointipaperista tatuoinnin tai vaikkapa tulostaa omat cd- ja dvd-etiketit. Asiakas voi osallistua erilaisiin kilpailuihin ja voittaa kivoja palkintoja. Inkclubin sivuilla voi lukea mustepatruunoiden hinnoista, käytöstä ja täyttämisestä. InkClubilla on tarjolla yli 2500 tuotetta, ja asiointi sujuu monella eri kielellä. InkClub tulostinmustetta löytyy joka tulostimelle. Kannattaa ehdottomasti ryhtyä inkclubin asiakkaaksi!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Ari-Vesa Parviainen1
  Teiltä saamani mustepatruuna Epson Home XP 255 laitteeseen ei halua toimia. Tietenkin se toimii kuten säiliön kuuluukin, mutta printteri hylkii sitä "ei alkuperäisenä". Koneeseen asentui valmistajan "uusi ajuri", lupaa kysymättä, mikä tekee sen että mustasta jää puolet tulostamatta. Rivi riviltä 2 cm tekstiä, samanverran blancoa. Eli laitteessa on hyt haittaohjelma, printtaukseen mustesäiliöllä ei voi olla vaikutusta. Tämä on EU- kilpailulakien vastaista monopolisointia. Onko "kuluttajakalle" tietoinen tästä? Mutta kuinka purkaa jumi? Ajattelin poistaa asennuksen ja asentaa uudelleen DVD:ltä, mutta kuinka estää jatkossa yhteys valmistajan "updateen"?
  Arja Sandström
  onpas vaikeaa tilata kun ei oo mitään kunnon ohjetta mitä tehdä,ei ensi ostolla ole asiakasnumeroa jote kai se on jätettävä tilaamatta HP 364 OLISIN TILANNUT MUTTA EN OSAA JUOLUKKATIE 6 07955 TESJOKI
  Jari5
  Muutamasta tilauksesta on kokemusta ja ei ole pahaa sanottavaa Inkclubista. Pääasiassa alkuperäisiä musteita olen tillannut. Ehkä toimitus voisi olla hitusen nopeampi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun