FinInk

FinInk

 • Laaja valikoima
 • Nopea 1-3 päivän toimitus
 • Myös kierrätettyjä ekopakkauksia
 • Toimitukset 3,95€
 • Ilmaistuotteita uusille asiakkaille

  Tulostinmerkkiä klikkaamalla näet FinInk -tuotteet.
  Tulostimet ovat tänä päivänä hinnoiltaan melko edullisia. Yli miljoona suomalaista onkin hankkinut jonkinlaisen tulostimen koti- ja toimistokäyttöön. Tulostimien valmistajien periaatteeseen kuuluu myydä laitteet edullisesti, jopa alle omakustannehinnan, ja kerätä voitto mustepatruunoiden myynnillä. Tulostinmusteet muodostavatkin suurimman osan tulostuskustannuksista. Tulostamisen kannalta ehdottoman tärkeät asiat ovat paperi ja muste, eivätkä ne saa päästä loppumaan. Suurilta menoilta on mahdollista välttyä, kun musteet hankkii luotettavalta toimittajalta halpaan hintaan. Tulostinmusteet on mahdollista saada edullisesti ostamalla ne verkkokaupasta. Saman mustepatruunan hinta voi nimittäin olla yli puolet kalliimpi erikoisliikkeessä tai tavaratalossa. Kannattaakin valita luotettava nettikauppa, joka on toiminut markkinoilla useita vuosia. Finink on täysin suomalainen yritys ja on ollut toiminnassa jo 15 vuoden ajan. Vuoden 2008 Taloustutkimuksen mukaan se on netin tunnetuin suomalainen musteita myyvä kauppa. Yritys myy verkkokaupassaan moniin tulostimiin vaihtoehtoisia kierrätettyjä värikasetteja, tarvikekasetteja ja tulostinmusteen täyttösarjoja. He täyttävät myös tyhjentyneitä mustekasetteja. Fininkin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät monet erimerkkiset tulostinmusteet seuraaviin tunnettuihin tulostinmerkkeihin: Epson, HP, Lexmark, Brother, Samsung ja Canon. Finink ei tingi laadusta. Musteet ovat korkealaatuisia ja asiakas saa ostettua ne todella edullisesti. Ostaja voi säästää jopa 65 %, kun ostaa uuden musteen Fininkiltä loppuneen tilalle. Uusille asiakkaille Finink tarjoaa tutustumistarjouksena ilmaisen mustekasetin tai asiakas voi valita kasetin tilalle valokuvapaperia.

  FinInk.fi toimitus ja maksuehdot

  Ei ole väliä, tilaako asiakas yhden mustekasetin vai suuremman erän tarvikkeita, sillä yritys veloittaa toimituskuluja  3,95 euroa. Lisäksi asiakas saa 14 vrk maksuaikaa. Toimituskulut ovat siis erittäin edulliset. Hinta on voimassa aina, vaikka asiakas tilaisi pakettina lähetettäviä tuotteita. Toimitusmaksu on halvempi, kun asiakas maksaa verkkomaksulla tai luottokortilla tilauksen yhteydessä. Finink-verkkokauppa on salattu kuten verkkopankit, mikä takaa turvallisen ostamisen. Yrityksellä on Suomessa oma varasto, eli tulostinmusteet toimitetaan koteihin tuota pikaa. Jos asiakas tekee tilauksensa arkipäivisin klo 14 mennessä, tilaustuote lähtee matkaan jo samana päivänä. Muuten normaali toimitusaika on 1-2 päivää.

  Asiakkaalla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen ostokseensa. Finink tarjoaa asiakkaalleen ilmaisen muistutuspalvelun: asiakkaalle muistutetaan esim. kuukauden välein uuden mustekasetin tilaamisesta.

  FinInk tulostinmusteen täyttö

  Fininkin tarjoamat tulostinmusteen täyttösarjat ovat erittäin korkealaatuisia ja niitä on helppo käyttää. Mustekaseteissa käytetty väriaine sopii useiden eri valmistajien kasetteihin. Väriaine vastaa normaalia vesiliukoista tulostinmustetta. Tuotepaketti sisältää mustepullon, ruiskun ja ohjeet. Fininkin omilta sivuilta voi lukea selkeät ohjeet siitä, miten asiakas voi itse täyttää alkuperäisen tulostinmusten kotonaan. Asiakkaan on kuitenkin muistettava, että Finink ei ole vastuussa tulostinmusteen täytöistä aiheutuneista vahingoista. Kasettien täyttäminen vaatii sorminäppäryyttä ja huolellisuutta, joten asiakas täyttää omat kasettinsa omalla vastuullaan.

  Tulostinmusteiden ympäristöystävällisyys

   

  Finink on ottanut myös ympäristön huomioon myymällä kierrätettyjä ja uudelleenkäytettyjä mustekasetteja. Hinnasta pystyy säästämään huomattavasti. Asiakas voi lähettää myös oman tulostinmustensa täytettäväksi. Kasetin voi lähettää postitse ilman postimaksua. Kasetit on pakattava yksittäisiin muovipusseihin, ja mukaan asiakas laittaa omat yhteystietonsa. Koko kasetin poisheittäminen ei ole järkevää, kun tietää, että sen voi täyttää!

  Finink testaa kasetin toimivuuden täyttämisen yhteydessä. Asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli kasetti on niin huonokuntoinen, ettei sitä saa toimimaan. Tässä tapauksessa asiakas voi ostaa tilalle uuden kasetin maksamatta siitä sen enempää, mitä täyttö olisi vaatinut. Asiakas voi tarkistaa yrityksen verkkokauppasivuilta oman täytettävän kasettinsa täyttöhinnan, ennen kuin lähettää sen täytettäväksi. Uusioidut kasetit lähetetään takaisin asiakkaalle. Koko toimitukseen kuluu vain noin viikko. Postitse lähetettäessä edestakaiseen matkaan menee noin viikko. Fininkin nettisivuilla ei myydä ainoastaan mustekasetteja, vaan sivuilta löytyy myös tuotteita digikameroihin. Sieltä saa muistikortit ja muistikortinlukijat helposti moniin kameramalleihin.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Helmi2
  Värikasetti tuli nopeasti, mutta ilmeisesti oli täyttö jäänyt kiireessä kesken, kun kasetti piiputti jo viikon sisällä :/ ja normaalisti minun käytöllä kestävät kuukausia!
  P.P5
  Hankin vanhempaan Samsungin tulostimeen, Fininkin oman tarvike värikasetin, tuote tuli 2 päivässä niinkuin pitikin ja hyvin toimii. Suosittelen!
  Eeva Jokipelto
  Finink asiakaspalvelu Tilasin lauantaina 17.10. värejä Canon MG6150-tulostimeeni, mutta se taisi karata keskeneräisenä. Siinä olivat kaikki muut värit paitsi mustat. Myös sinisen saisi lisätä. Olen vanha asiakkaanne ja yritin myös kirjautua. En tiedä, onnistuiko se. Lokakuun tarjousta myös yritin. Niistä yleensä myöhästyn. En löytänyt myöskään asiakaspalvelua, mihin voisi lähettää e-mailin. Lähetän tähän, minkä löysin. Kiirekin olisi. Eeva Jokipelto
  Admin:
  Hei Eeva, meidän kautta et voi lähettää Fininkin asiakaspalveluun viestiä. Välitämme vain mustekasetti verkkokauppojen tarjouksia. Ole hyvä ja ota yhteyttä https://www.finink.com/contact -sivuston kautta. Ystävällisin terveisin, Tulostinmusteet.fi ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun