Mustekasetti

Mustekasetti

 • Laaja valikoima
 • Nopea 2-3 päivän toimitus
 • Toimituskulut norm. 5,90 ja laskulla 9,90

  Tulostinmerkkiä klikkaamalla näet Mustekasetti -tuotteet.
  Moni printterin käyttäjä ostaa mustekasetit samasta paikasta, josta osti tulostimenkin. Näin käyttäjä varmistuu siitä, että mustekasetti varmasti sopii omaan tulostimeen. Printterin käyttäjä ei kuitenkaan välttämättä tule ajatelleeksi, että näin toimiessaan hän maksaa mustekasetista aivan liikaa. Tulostimien valmistajat kilpailevat rajusti hinnoistaan, ja kovan hintakilpailun myötä tulostimien hinnat ovat niin halvat, että valmistaja jää joskus täysin ilman voittoa. Tämän vuoksi tulostinvalmistajat myyvät omia mustekasettejaan, jotka tuovat tarvittavan voiton. Valveutunut ostaja tietysti käy vertailemassa mustekasettien hintoja eri liikkeissä ja tavarataloissa ja ostaa kasettinsa sieltä, missä sen hinta on edullisin. Mutta mitä sitten kun se halvinkin mustekasetti maksaa enemmän kuin uusi tulostin?

  Mustekasetteja on mahdollista ostaa edulliseen hintaan: kannattaa tilata ne netistä. Nettikaupat pystyvät myymään mustekasetteja edullisesti, koska niillä on oma mustekasettien maahantuonti, rahaa ei kulu liiketilojen vuokriin ja ne ovat keskittyneet vain mustekasettien myyntiin. Yksi luotettavimmista mustekasettien verkkokaupoista on Mustekasetti.com.

  Mustekasetti.com tietoa

   

  Mustekasetti.com on suomalainen yhtiö, ja se on ollut toiminnassa jo 15 vuoden ajan.Yhtiön taustalla toimii Byrodata Oy -niminen yritys, joka maahantuo erilaisia tulostustarvikkeita.Yritys toimii tukkumyyjänä koko Suomen alueella. Mustekasetti.comilla on laaja hankintaverkosto. Yhteistyökumppaneita löytyy 14 maasta, joista tärkeimmät ovat USA, Ranska, Kiina ja Hongkong. Yritys saa tietoja uutuuksista heti reaaliajassa ja niillä on mahdollisuus hankkia mikä tahansa tuote ilman väliportaita edulliseen hintaan ja nopealla ajalla. Hyvät kontaktit mahdollistavat myös harvinaisempien tuotteiden toimittamisen vaikka suoraan tehtaalta vastaanottajalle. Mustekasetti.comilta löytyy yli 25 000 mustekasetin varasto ja kaksi myymälää Helsingissä. Brotherin, Epsonin, Hp:n ja Canonin mustekasetteja on heti saatavilla asiakkaille.Yritys tarjoaa laadukkaiden mustekasettien lisäksi erilaisia tarjouksia, joista tilaaja hyötyy.

  Mustekasetti.com ei myy ainoastaan mustekasetteja, vaan tarjolla on paljon muutakin:

  Yrityksen erikoisuutena voidaan mainita lasertäyttöpakkaukset. Mustekasetti.comin taustalla oleva Byrodata Oy on valmistanut SuperPrint-itsetäyttösarjan lasertulostimia varten. Tämä sarja on neljän vuoden tuotekehityksen tulos, eikä sille löydy kilpailevaa tuotetta Suomesta eikä myöskään Euroopasta. SuperPrint-sarjalla on jo yli 10 000 käyttäjää Suomessa. Tämä itsetäyttövaihtoehto on suositeltava ratkaisu, kun haluaa pitää tulostuskustannukset alhaisina. Säästöä voi tulla jopa 80 %. SuperPrint-paketti sisältää täyttöaineen lisäksi suomenkieliset kuvalliset ohjeet. Mustekasetti.comin sivuilta löytyy myös täyttämistä esittelevä video.

  Tilaaminen Mustekasetti.comista

  Mustekasetti.comista tilauksen tehnyt asiakas saa tilauksesta saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Puhelinnumero onkin hyvä muistaa ilmoittaa myyjälle, jotta he voivat olla yhteydessä asiakkaaseen kysyäkseen lisätietoja tilauksesta. Tämä myös nopeuttaa toimitusaikaa. Jos asiakas tekee tilauksen arkipäivänä klo 11 mennessä, tilauksen saa perille 2-3 päivän sisällä. Tilaukseen tulee laittaa oma henkilötunnus, muuten sitä ei voida käsitellä.

  Mustekasetin Toimituskulut

  Asiakas voi maksaa verkkomaksulla, laskulla tai luottokortilla. Toimituskulut ovat verkkomaksulla 3,90 euroa, postiennakolla 7,90 euroa ja laskulla 5,90 euroa. Tilauksen voi myös noutaa yrityksen myymälästä. Mustekasetti.com toimittaa alkuperäiset mustekasetit yksityishenkilöille vain verkkomaksua tai ennakkomaksua vastaan.

  Mustekasetin Takuu

  Kaikilla tuotteilla on täydellinen takuu. Takuu kattaa toimitetut kasetit sekä tulostimet, joihin niitä käytetään. Asiakas voi peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Tuotteen palautusoikeus on voimassa siinä tapauksessa, että tilaus on ehjä ja avaamattomassa alkuperäisessä paketissaan.

  Uudet Mustekasetti.com asiakkaat

  Mustekasetti.comin uudet asiakkaat voivat tilata itselleen ilmaisen mustekasetin. Ensitilauksen myötä asiakas voi valita lahjaksi mustetäyttöpakkauksen tai fotopaperia. Mustekasetti.comista kannattaa siis tilata ainakin ilmainen mustekasetti, jos asiakas ei jostain syystä heti haluaisikaan tilata muita tuotteita. Tällä tavoin asiakas voi testata verkkokaupan toimivuutta.


  Mustekasetti liittyvät uutiset

  Mustekasettien uudelleentäyttö säästää luontoa ja rahaa

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tuomas Tella2
  Ostin 6.9 musteita viiten. 17187 million tulevat?
  Jörn Eklund
  Hei!\r\nLähettäkää minulle seuraavat kasetit samanaikaisesti:\r\nHP C4129X 10000 sivua 94.40 €\r\nBrother MKT-TN2320J 5200 sivua 55,00 € Tällä hetkellä ei varastossa.\r\n\r\nOsoite: ******* \r\n \r\nMaksan etukäteen kunhan ilmoitatte milloin tavara lähetetään ja mille tilille maksan. \r\n****
  Admin:
  Hei, emme välitä eteenpäin sähköpostitse tehtyjä tilauksia. -Ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun