112Ink

112Ink

(7)
  • Laaja valikoima tulostinmusteita
  • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
  • Maksutavat: Visa ja Mastercard, lasku sekä verkkopankit
  • Toimitus kirjeenä
  • Aina ilmainen toimitus
  • 18 -vuoden ikäraja

112Ink alennuskoodit

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Tulostinmerkkiä klikkaamalla näet 112Ink -tuotteet.
112Ink on ruotsalainen tulostinmusteita myyvä yritys, jonka valikoimista löydät niin alkuperäiset, kierrätetyt, kuin yhteensopivatkin tulostinmusteet lähes kaikkiin markkinoilla oleviin tulostimiin. Voit valita oman tulostinvalmistajasi alkuperäiset tulostinmusteet tai niin sanotut Eko patruunat, jotka ovat kierrätettäviä alkuperäispatruunoita. Eko patruunat lähetetään tietylle tehtaalle puhdistusta, täyttöä ja testausta varten. Ne vastaavat laadultaan alkuperäispatruunoita, mutta kierrätyksen ansiosta niiden hinta on edullisempi. Eko patruunoita käyttämällä voi samalla toteuttaa myös tärkeää kierrätys-aatetta, tietotekniikkaan liittyvän jätteen määrä kun on muutenkin korkea.

Yhteensopivat tulostinmusteet toimivat tulostimissa aivan alkuperäisten tavoin. Ne valmistetaan tulostinvalmistajien laatuvaatimusten mukaisiksi, sisältävät saman verran tai enemmän mustetta kuin alkuperäispatruunat, ja ovat hinnaltaan edullisia. Yhteensopivat tulostinmusteet ovat erinomainen vaihtoehto edullisempaa tulostusvaihtoehtoa hakeville. 112Ink verkkokaupasta löydät eri vaihtoehdot helposti ilman turhaa kaupoissa jonottamista. Nopean toimituksen ja edullisten hintojen ansiosta mustepatruunoiden ostaminen netin kautta on niitä pieniä ”arjen säästöjä.” Lisäksi tulostinten ja tulostinmallien laaja valikoima markkinoilla tuottaa joskus omat hankaluutensa oikean mustepatruunan löytämiseksi. Internetin verkkokauppojen kautta ostettaessa tuota ongelmaa ei yleensä ole, koska nettikaupoissa ei myymälän tai varaston fyysinen koko ole rajoittamassa liikkeen tuotevalikoimaa, vaan saatavilla voidaan pitää laajaa valikoimaa tuotteita.

112Ink toimittaa Euroopan suurimpien tulostinmusteiden valmistajien tuotteita useisiin maihin. Ennen kello 12 saapuneet tilaukset lähtevät yleensä saman päivän aikana. Tuotteiden maksaminen tapahtuu joko luottokortilla tai verkkopankin suoramaksulla turvallisesti suojatussa internet-yhteydessä. Tili- ja henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä 112Ink tallenna luottokorttitietojasi.

Toimitukset ovat rahtivapaita eli et maksa minkäänlaisia rahti- tai toimituskuluja tuotteiden ostohinnan lisäksi. Toimitukset 2 kiloon asti lähetetään kirjeenä, yli kahden kilon painoiset lähetykset saapuvat postipakettina, joka noudetaan postista tai lähimmästä postin noutopaikasta. Toimitusaika on yleensä enintään 3-4 työpäivää.

112Ink on auki kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Toimitukset tapahtuvat maanantaista perjantaihin. Tuotteilla on takuu ja palautusoikeus, jonka nojalla 112Ink takaa, että tuotteet toimivat tarkoitetulla tavalla. Takuu korvaa mahdollisen rikkoutuneen tai toimimattoman tuotteen. Mahdollisissa takuukorvauksia koskevissa kysymyksissä pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi. Tuotteilla on myös 14 päivän palautusoikeus, joka koskee virheettömiä, avaamattomia pakkauksia. Tarkat tiedot takuu- ja palautusehdoista löytyvät 112Inkin internetsivustolta.

Käytätkö tulostinta työssäsi tai harrastuksissa? Useimmathan meistä nykyisin joutuvat tulostamaan jotain, vaikka pyrittäisiinkin niin sanottuun paperittomaan toimistoon. Tietyt dokumentit, sopimukset, liput tai kuvat on tallennettava myös paperimuodossa, ja tähän tarvitaan tietysti niin tulostinta kuin mustettakin. Tulostimien mustepatruunoiden hinnoissa voi olla suuriakin eroja, ja etenkin paljon tulostavalle saattaa musteesta koitua joskus yllättävän suuria kuluja. Tulostuskustannuksia voi helposti pienentää hankkimalla edulliset ja laadukkaat tulostinmusteet 112Ink verkkokaupasta. Netin kautta ostaminen on vaivatonta, helppoa ja turvallista. Voit tehdä tilauksen silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse kierrellä kaupungilla etsimässä sopivan tulostinmusteen myyjää ja saat tuotteet nopeasti suoraan kotiisi tai työpaikalle toimitettuina. Mikä voisi olla sen helpompaa?

Tulostaminen on tänä päivänä tärkeässä osassa monissa työtehtävissä. Myös kotona löytyy yllättävän usein tulostustarpeita vaikkapa lentolippujen tai muiden tärkeiden dokumenttien saattamisessa paperiseen muotoon. Saattaa olla myös tarpeen tulostaa tiedotteita, kirjeitä tai muistilappuja, aikatauluja ja ties mitä. Tärkeää on, että tulostin toimii ja siinä on riittävästi mustetta silloin, kun noita tehtäviä täytyy suorittaa. Mikään ei ärsytä enempää kuin musteen loppuminen juuri ratkaisevalla hetkellä, varsinkin jos on käynyt niin, ettei varapatruunaa satu olemaan sillä kertaa saatavissa. Kun tilaat edulliset ja korkealaatuiset tulostinmusteet vaivattomasti 112Ink verkkokaupasta, varmistat, että tulostustyöt onnistuvat tilanteessa kuin tilanteessa.

 
Arvostelut, kommentit ja kokemukset

jk1
Tilasin Canon Pixmaani musteet 112INKistä, nämä tarvikekasetit saivat tulostimen vikatilaan josta sitä ei enää saatu kuntoon. En suosittele näitä musteita!!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun