Nordicink

Nordicink - Halvimmat hinnat mustepatruunoissa ja laserkaseteissa

 • Nopeat 1-4 päivän toimitukset
 • Toimituskulut 2,95 - 4,95€
 • Maksaminen laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • Kätevä Oma tili -palvelu

  Tulostinmerkkiä klikkaamalla näet Nordicink -tuotteet.
  Nordicink on myynyt mustepatruunoita sekä laserkasetteja internetissä jo vuodesta 1998 lähtien. Verkkokaupasta löydät musteet, mustepatruunat, värikasetit sekä laserkasetit kaikkiin tulostimiin markkinoilla oleviin merkkeihin. Pääset yllä olevista logoista suoraan kyseisen valmistajan tulostimiin sopiviin musteisiin.

  Nordicink.fi on tehnyt tulostimiin tarvittavien mustepatruunoiden ja laservärikasettien hankkimisen vaivattomaksi! Nordicink Oma tili palvelun avulla tallennat kaikki tekemäsi ostokset yhteen paikkaan. Näin sinun ei tarvitse jatkossa käydä tarkistamassa  mitä musteita sinun tarvitsee tilata. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki tilaukset kirjataan asiakkaan asiakastilille, josta ne on selattavissa koottuna myös jälkeenpäin.

  Verkkokaupan valikoimista löydät yhteensopivia mustepatruunoita useimpiin tunnetuimpiin tulostinmerkkeihin, kuten Canon, Lexmark, Brother, HP, Samsung, Dell ja Epson. Täydellinen listaus tulostinmerkeistä ja tarjolla olevista värikaseteista ja mustepatruunoista on nähtävissä verkkokaupan etusivulla. Sivustolta löytyvät olennaisimmat tiedot tarjolla olevista tuotteista sekä verkkokaupan toiminnasta – tilausehdoista, asiakaspalvelun tavoitettavuudesta sekä listaus yleisimmistä asiakkailta tulleista kysymyksistä vastauksineen koskien verkkokaupan toimintaa ja sen tuotteita. Sivuston selkeällä ulkoilmeellä Nordicink haluaa välittää niin vanhoille kuin uusillekin asiakkailleen vain positiivisia kokemuksia kaupankäynnistä verkkokaupassa.

  Verkkokauppa on panostanut nopeisiin toimituksiin: tilauksen kirjautumisen jälkeen tuotteet pakataan postitusvalmiiksi jo saman päivän aikana, mikäli tilaus on tehty ennen klo 17:ää ja se löytyy varastosta. Varastostatus ”vahvistamaton” tarkoittaa, että tuote tilataan tavarantoimittajalta ja että toimituspäivämäärä on vielä vahvistamatta. Yleensä se on 3- 10 työpäivää, mutta myöhempi toimitusaika on kuitenkin mahdollinen. Tilaustavaroiden tavallinen toimitusaika on noin 1- 5 viikkoa. Tilanteessa että jonkun tilaamasi tuotteen toimitusaika on huomattavasti muita pidempi voit jakaa tilauksesi osiin. Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun, jos jokin tuote on kiireellinen. Vaikka toimitus jaettaisiin useampaan osaan, ei tästä tule ylimääräisiä kuluja asiakkaalle. Kuluttaja-asiakkaalla on aina oikeus perua ostokset ilman kustannuksia, jos toimitus viivästyy ja uusi toimitusaika ei sovi.

  Tilaukset voidaan maksaa joko verkkopankin kautta, Klarnan laskulla tai osamaksulla.
  Laskulla maksaessasi maksat vasta tuotteen saatuasi. Yritysten luottoaika on 30 päivää ja yksityisille asiakkaille aika on 14 päivää. Laskulla maksaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja luottotietoja. Maksumuistutuksista veloitetaan 5 euroa huomautusmaksua. Ostosta varten suoritetaan luottotietojen tarkistus.

  Klarna osamaksulla voit jakaa laskusi 3, 12 tai 24 kuukauden eriin. Saat heti vahvistuksen luoton myöntämisestä tilauksen yhteydessä.

  Tilaukset voidaan asiakkaan toivomuksen mukaan lähettää joko postipakettina, kirjeenä tai yrityspakettina. Toimitusmuoto vaikuttaa postituskulujen määrään, jotka lisätään aina tilauksen loppusummaan. Nordicink tarjoaa kaikille myymilleen tuotteille vähintään yhden, parhaimmillaan jopa kolmen vuoden takuun. Asiakaslähtöistä ajattelua parhaimmillaan! Asiointi Nordicink.fi:ssä on siis aina turvallista ja sujuvaa!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Vuokko1
  Tein reklamaation tilaamistani musteista ja se jäi harmittamaan kun pyydettiin että jos on jotain kysyttävää niin pitäisi ottaa yhteyttä joko ruotsiksi tai englanniksi ja kun kielitaitoni on se mikä on niin hankala on ottaa yhteyttä. Jos saan kyselyyni vastauksen niin täytyy sitten antaa uusi arvostelu. Nyt asia on vielä kesken. Tällä hetkellä en kyllä voi antaa tähtiä koska 2 väriä musteista on jo 3 kk aikana loppu vaikka en ole juuri lainkaan tulostanut. Edellisestä paikasta kestivät lähes vuoden.
  Alex Winter5
  Aivan mahtava firma! Halvat hinnat ja paketti lähti tulemaan tunti sen jälkeen kun tein tilauksen. Suosittelen ehdottomasti!
  Pirtamon Jouko5
  Ero edelliseen paikkaan (samat tuotteet + postitus) mistä tilasin oli -14 euroa eli kyllä tilaan mieluummin täältä :) Hyvä kauppa!
  Juha Tiihonen5
  Edullinen ja toimiva mustekauppa. Suosittelen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun