Canon tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat Canon -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme Canon -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Canon -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Canon

Canon

Canon on tunnettu japanilainen suuryritys, joka on keskittynyt optisten laitteiden, kuten kameroiden, skannereiden, tulostimien ja kopiokoneiden, valmistukseen. Yhtiö perustettiin vuonna 1937. Sen alkuperäinen nimi oli Seikikōgaku kenkyūsho, ja alkutaipalellaan se valmisti Kwanon-nimisiä kameroita. Yhtiön päämaja sijaitsee Tokiossa Japanissa. Yhtiö valmistaa nykyisin suhteellisen laajasti erilaisia tuotteita, kuten erilaisia toimistotarvikkeita kameroiden ja optiikan lisäksi. Valtaosa Canonin tulostin-, skanneri- ja kopiokonemalleista sekä fakseista kuuluu tuotesarjoihin PIXMA, SELPHY, i-SENSYS, imageRUNNER, imagePRESS, Océ VarioPrint, CanoScan, ScanFront, DR ja FAX. Canon tuottaa myös laadukkaita musteita valmistamiinsa tulostin- ja kopiokonemalleihin. Koska Canon tulostinmusteet on varta vasten tarkoitettu ko. valmistajan tulostimiin, niillä tulostusjälki on erinomainen ja värit säilyvät hyvin.

Valikoimissa on PIXMA-musteita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi yhdessä PIXMA-muistesuihkutulostimien kanssa. PIXMA-musteisiin kuuluu FINE-värikasetteja ja erillisvärejä, joiden valinta riippuu tulostimen mallista. FINE-mustekasettijärjestelmässä on vain kaksi vaihdettavaa kasettia, joten kasettijärjestelmän käyttäminen on helppoa. Värillisessä värikasetissa on syaania, magentaa ja keltaista mustetta. Toisessa värikasetissa on pigmenttimustaa mustetta tekstin tulostamista varten. Erillisvärejä käyttämällä taas säästetään mustetta, koska kullakin värillä on oma säiliönsä, jotka voidaan vaihtaa kukin erikseen. Erillisiä mustepatruunoita löytyy muun muassa mustina, magentanvärisinä, keltaisina, syaaninvärisinä ja harmaina.

Valikoimaan kuuluu PIXMA XL- ja XXL-mustekasetteja, joiden avulla voidaan säästää kustannuksissa tinkimättä laadusta. Käytettäessä näitä riittoisia mustekasetteja tulostusmäärät ovat paljon suurempia ja vaihtovälit pidempiä kuin silloin, kun käytetään normaalikokoisia mustekasetteja. Tämän ansiosta ne sopivat erinomaisesti suurien määrien tulostukseen. XL- ja XXL-kasettipakkauksissa on logo, joka kertoo, kuinka moneen tulosteeseen kasetti riittää verrattuna tavalliseen värikasettiin. Tämä auttaa musteen riittoisuuden vertailussa. Myös kätevien kaksois- ja monipakkauksien avulla voidaan säästää. Monipakkauksissa on vähintään kaksi eriväristä kasettia, jotka sopivat samaan tulostimeen. Kaksois- ja kolmoispakkauksissa taas on kaksi tai kolme samanlaista värikasettia.

Nettisivujen canon.fi tarvikehaun avulla voidaan löytää kuhunkin tulostimeen parhaiten sopivat Canon tulostinmusteet. Tarjolla on musteita musteruisku- ja lasertulostimiin. Valokuvamusteiden avulla voidaan tulostaa unohtumattomia kokemuksia myös kotona. Canonin ChromaLife100-tulostinmusteilla tulostettujen valokuvien värit säilyvät haalistumatta erittäin pitkään. Kuvat säilyvät jopa yli 100 vuotta valokuva-albumissa. ChromaLife100+-musteet parantavat värintoistoa entisestään ja tekevät valokuvista sävykkäämpiä. Näillä musteilla tulostetut kuvat säilyvät yli 200 vuotta valokuva-albumissa. Ammattitason LUCIA-pigmenttimusteet taas takaavat tarkan värintoiston. LUCIA-musteilla tulostetut valokuvat säilyvät 200 vuotta valokuva-albumissa ja kestävät muutenkin erittäin pitkään, vaikka altistuisivat valolle ja kaasuille. Paras mahdollinen lopputulos saadaan käyttämällä Canonin tulostimien kanssa aitoja Canon tulostinmusteita.

Tuotemerkin musteet on pakattu pahvi- tai muovipakkauksiin. Aidon Canon tulostinmusteen tunnistamista helpottaa mustekasettien pahvisissa pakkauksissa oleva yksilöllinen Canon-hologrammi, joka näyttää erilaiselta eri suunnista katsottaessa. Muovipakkauksissa aitous on helppo tunnistaa pakkauksen yksilöllisen muodon sekä laadukkaan painatuksen ja saumauksen perusteella. Muovipakkaus lisäksi suojaa tuotetta tehokkaasti. Merkin ympäristöystävällisyys näkyy siinä, että muovipakkauksista vähintään 70 prosenttia on tehty kierrätysmateriaaleista.

Alkuperäiset Canonin tulostinmusteet ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä. Niillä saadaan kauniita ja erittäin pitkäkestoisia tulosteita. Valokuvat erottuvat edukseen musteiden kirkkaiden ja tarkkojen värien ansiosta. Ne saavat aikaan luonnollisilta näyttävät ihon värisävyt sekä värit, jotka hehkuvat kirkkaina mutta todenmukaisina. Asiakirjojen tulostuksessa käytettävä pigmenttimusta muste varmistaa sen, että pienikin teksti ja ohuetkin viivat erottuvat selkeinä. Canon tulostinmusteita ja mustepatruunoita voidaan tilata netistä muun muassa verkkokaupoista FinInk, Shopping4net, Mustekasetti.com ja InkClub –verkkokaupoista. Tuotemerkin omat kotisivut löytyvät osoitteesta canon.fi.

Canon musteista lyhyesti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Timo Niemi3
miksei alennuskoodit toimi?
Admin:
Hei, Alennus tulee voimaan automaattisesti, kun menet meidän linkkien kautta. Alennusten pitäisi astua voimaan ostoskorissa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun