Epson tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat Epson -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme Epson -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Epson -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Epson

Epson

Seiko Epson on maailmanlaajuinen japanilainen elektroniikkayritys, joka on luokiteltu erääksi maailman suurimmista pörssiyhtiöistä. Se on myös mustesuihkutulostimen aikainen uranuurtaja. Seiko Epson aloitti tuotantonsa 1961 valmistamalla Seikon kelloihin hienomekaniikkaa. Tänä päivänä yrityksen laaja valikoima kattaa mustesuihkutulostimia, lasertulostimia, monitoimitulostimia ja niihin käytettäviä oheistarvikkeita kuten tulostinmusteita. Ajan kuluessa Epsonin suurimmiksi myyntiartikkeleiksi ovat nousseet skannerit, projektorit sekä tulostimet ja niiden muste- ja värikasetit.

Yrityksellä on netissä oma verkkokauppa, joka kulkee Epson Storen nimellä. Liittymällä Epson Storen asiakkaaksi saa huipputarjouksia aidoista tuotteista. Epson musteilla ja muilla tuotteilla on myös laatutakuu ja tuotteen vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää tuotteen saapumisesta. Nettikauppa tarjoaa myös ilmaisen rahdin asiakkailleen.

Oikean Epson musteen ja värikasetin löytäminen ei aina ole niin helppoa ja monta kertaa ”se väärä” kasetti on päätynyt ostoskoriin. Epson Storesta voi valita oikean mustekasetin kymmenien eri vaihtoehtojen joukosta. Kuluttajien kokemuksista viisastuneena Epson on tehnyt mustekasetin ostamisen erityisen helpoksi.

Nettikauppa toivottaa tervetulleeksi ja verkkosivuilta voi etsiä laitteeseen sopivan Epson musteen käyttämällä hakuopasta, johon syötetään laitteen merkki tai malli. Tuotteita voi myös hakea syöttämällä pakkauksessa oleva koodi hakukenttään ja jopa pakkauksessa olevan kuvan mukaan onnistuu oikean mustekasetin haku. Netistä tilaaminen on usein halvempaa kuin kivijalkakaupasta hakeminen.

Mustekasetit on tehty helppokäyttöiseksi. Tulostimen patruunan vaihto on helppoa ja käy nopeasti. Suosituimmat mustekasetit esitellään Epsonin verkkosivuilla. Epson musteet on luokiteltu erilaisiin luonto ja eläinaiheisiin sarjoihin:

Gepardi-sarjan musteet toimivat kaikenlaisilla paperilaaduilla. Pakkauksessa on neljä patruunaa, väreinä musta, keltainen, syaani ja magenta. Hyvälaatuiset, haalistumattomat kuvat saa näillä musteilla 10 prosenttia halvemmalla kuin väripatruunat erikseen ostettaessa.

Päivänkakkara-sarjan musteet on tarkoitettu kiiltävään, valokuvamaisen lopputuloksen saamiseen. Tällä mustekasetilla saat teksteihin selkeyttä ja terävyyttä. Tämä on hintansa arvoinen neljää väriä sisältävä mustekasetti.

Jääkarhu-sarjan Claria Premium -musteella luodaan ainutlaatuisia, kiiltäviä kuvia tarkoilla yksityiskohdilla. Sarja tarjoaa modernia laatua vaativaan tulostukseen.

Elefantti-sarjan musteet on suunnattu valokuvaajille. Korkeat vaatimukset täyttävä Claria Photo HD- muste luo valokuviin vaadittavat syvät mustan sävyt ja pehmeät väriliukumat säilyttäen vivahteikkuuden.

Nallekarhu-sarjassa Epson DURA Brite Ultra Link -muste tekee kuvan täysin vedenkestäväksi ja haalistumattomaksi. Uudenlaisen pigmentin ansiosta kuvista tulee korkealaatuisia kaikilla paperityypeillä. Pigmentin hartsipinnoitteen ansiosta valokuvat säilyttävät värinsä vuodesta tai jopa vuosikymmenestä toiseen.

Useimmat Epsonin mustekaseteista saa myös entistä riittoisampana XL-pakkauksena. XL-pakkauksen tulostuskapasiteetti on noin 450 sivua. Tavallinen kasettikoko tulostaa noin 180 sivua. Tulostinmusteiden riittoisuutta mitataan kansainvälisen ISO-standardin mukaan.

Ympäristöasiat ovat lähellä yrityksen sydäntä, ja tavoitteena onkin kierrättää tyhjät mustepatruunat ja värikasetit uusinta teknologiaa hyödyntäen. Mustekasetteja valmistaessa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja ne pyritään kuljettamaan mahdollisimman tehokkaasti energiaa säästämällä.

Kuluttajalla on mahdollisuus valita itselleen sopivin tapa kierrättää tyhjät Espon mustekasetit. Ne voi jättää Epsonin jällenmyyjille tai Epson Express Centeriin joka on paikallinen kierrätystavaran vastaanottopiste. Myös postitse voi palautta ilmaisen palautusohjelman avulla.

Koko tuotevalikoima mustekaseteista projektoreihin on helposti ostettavissa yrityksen omilta nettisivuilta Epson Storesta osoitteessa epson.fi. Muste- ja värikasetteja saa myös muista hyvin varustetuista elektroniikan nettikaupoista kuten FinInk, Ink112, Prisma, Mustekasetti.com tain InkClub. Myös Epsonin musteiden halvempia kopioita voi löytää internetkaupoista. Rahaa säästät niitä ostamalla, mutta silloin ei päde Epsonin laatutakuu.

Epston Mustekaseteista tiivistettynä

Epson liittyvät uutiset

.Epsonin uusi tulostin tulostaa värikuvia suoraan kankaisiin

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pekka Harjola5
Miten tietää mitä värejä tarvitsee?
Admin:
Hei, ilmoita vaikka tulostinmallisi, niin voimme tarkistaa asian. Voit myös itse tarkistaa mitä värejä tulostimestasi löytyy. Terveisin, Tulostinmusteet.fi ylläpito
Raili Nikulainen1
Musteen valinta Epson-tulostimen on todella vaikea. Olen tehnyt useita vääriä valintoja, enkä tiedä miksi. Jokin ostamani yksittäinen värikasetti sopii muiden joukkon, mutta tulostin ei kuitenkaan toimi.Kasettien ostaminen ja vaihtaminen voisi olla paljon helpompaa. Miksi käyttää rahaa turhaan?

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun