HP tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat HP -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme HP -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan HP -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

HP

HP

HP on Amerikkalainen elektroniikka-alan yhtiö, jonka liikevaihto on miljardiluokkaa. Yritys sai alkunsa 1939 vaatimattomasti Bill Hewlettin ja Dave Packardin autotallista. Tarina kertoo, että perustajat Hewlett ja Packard heittivät lanttia oikeudesta saada oman sukunimensä ensimmäisenä yrityksen nimeen. Tänä päivänä HP on eräs maailman suurimmista tietokoneiden, tulostinten ja kameroiden valmistajista, ja yhtiö toimii yli 170 eri maassa.

HP mustekasetteja löytyy useita kymmeniä erilaisia malleja. Mustesäiliöitä käytetään mustesuihkutulostimissa, ja lasertulostimiin sopivat mustevärikasetit. HP:n aidot tulostinmusteet on valmistettu ehkäisemään suutinten tukkeutumisen, joka muutoin johtaa tulostuslaadun heikkenemiseen. Tulostinmusteet on testattu monta kertaa laadun takaamiseksi. Parhaita kokemuksia on vain niillä asiakkailla, jotka käyttävät alkuperäisiä HP tulostustuotteita.

Aidot HP mustekasetit on ostettavissa Hewlett-Packardin kotisivuilta www.hp.fi. Musteiden ostaminen on tehty kuluttajalle helpoksi hakutyökalun avulla. Oikean mustekasetin löytää syöttämällä tulostimen mallin hakukenttään. Musteita saa myös ostettua muista nettikaupoista kuten inkclub.com. , finink.com ja netanttila.com. Netistä saa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti kotiin kuljetettuna.

HP mustekasettien ja muiden tulostustuotteiden koko valikoima on esillä yrityksen kotisivuilla verkkokaupassa. HP:n valtuutettujen jälleenmyyjien myymillä tulostinmusteilla ja niihin liittyvillä tarvikkeilla on aitoustakuu.

HP on ympäristöystävällinen yritys ja on sitoutunut pienentämään maailman hiilijalanjälkeä kierrättämällä mustepatruunoita ja värikasetteja. Kierrättäminen on monelle kunnia-asia, ja se on helppoa! Netistä tilaamalla saa kotiin kierrätyskuoren, jonka postimaksu on jo valmiiksi maksettu. Tarkempaa tietoa löytyy netistä HP:n kotisivuilta ”Kierrätys” otsikon alta.

Eniten myydyimmät HP mustekasetit ja muut tulostustuotteet ovat seuraavat:

HP 78A LaserJet on värikasetti, jolla pystyy tulostamaan jopa 2100 sivua. Sillä saa ammattimaisen tulostuksen jäljen. Niitä myydään kätevässä kahden kasetin pakkauksessa, ja näin niiden hinta on halvempi kuin erikseen kasetit ostettaessa. Parhaimman tuloksen saa käyttämällä samanmerkkistä, yhteensopivaa HP Laser Jet -tulostinta.

HP 772 on Designjet-mustesäiliö. Väripatruuna luo ammattimaisen laadun kirkkaissa väreissä kerta toisensa jälkeen. Tuote on kehittynyt käsi kädessä tulostimien kanssa saavuttaakseen huolettoman ja toimivan yhteistyön. Sisäänrakennettu tekniikka mahdollistaa parhaan lopputuloksen sekä nopeudessa että kuvan laadussa. Mustesäiliö on vaihdettavissa erikseen joka tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon.

HP 80 mustesäiliö musteruiskutulostimeen on kehitelty tekemään ammattimaista työnjälkeä tarvittavalla selkeydellä ja tarkkuudella yhdessä HP 80 tulostinpään ja puhdistajan kanssa. Tässä HP mustekasetissa on älykäs ominaisuus joka säätelee käytettävän musteen määrää. Musteen ollessa vähissä alkaa tulostin ja mustekasetti säännöstelemään käytettävää määrää! Nämä mustesäiliöt on tarkoitettu ammattimaiseen suurien määrien valvomattomaan tulostukseen.

HP 771 Designjet on mustekasetti valokuvatulostukseen, joka täyttää käyttäjän korkeat vaatimukset tämäntyyppisen tulostuksen vaatimasta nopeudesta ja laadusta. HP Vivid -valokuvamuste auttaa käyttäjää työskentelemään nopeasti ja huolettomasti laadusta tinkimättä.

HP 81 on värimustekasetti mustesuihkutulostimeen. Taloudelliseksi sen tekee erittäin nopea tulostus, ja Jetexpress tekniikka takaa laadukkaan mustesuihkutuksen. Tuote on myös saatavana kolmen kappaleen säästöpakkauksena, joka osaltaan minimoi kustannuksia. Tällä HP mustekasetilla onnistuu myös erittäin pienten ja tarkkojen kuvien hyvälaatuinen tulostus.

HP 82 on väripatruuna mustesuihkutulostimeen. Se on jokapäiväiseen, huolettomaan arkitulostukseen kehitelty alkuperäinen HP mustekasetti. Tuote on kehitelty toimimaan yhdessä Designjet-tulostimen kanssa. Yhteneviä laitteitta käyttäessä tulostusjälki on erittäin tarkka ja ammattimainen. Alkuperäisen väripatruunan käyttö takaa huolettoman tuloksen ilman katkoja tai sotkua.

HP 78 on kolmiväripatruuna tulostinpään kanssa. Se on patentoitu pulverimustepatruuna, jolla luodaan kirkkaita ja elävän oloisia kuvia. Väripatruunalla saavutat helposti ammattimaisen tuloksen. HP 78 löytyy myös säästöpakkauksena, joka on riittoisampi.

HP 80X värikasettia käytetään ammattimaisten dokumenttien ja asiakirjojen tulostukseen. Yhdellä kasetilla pystyy tulostamaan 6900 tekstisivua. HP laatu takaa selkeän mustan tekstin asiakirjoihin.

HP:n jatkuva tuotekehitys takaa asiakkailleen käyttömukavuutta ja tietenkin selvää rahallista säästöä. Viimeksi markkinoille tulleilla entistä riittoisimmilla XL-mustepaketeilla tulostaa parhaimmillaan jopa viisi kertaa enemmän kuin alkuperäisillä.

HP musteet yhteenveto

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun