Samsung tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat Samsung -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme Samsung -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Samsung -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Samsung

Samsung

Samsung on eteläkorealainen yritys, joka valmistaa kodinelektroniikkaa. Samsung on viime vuosina panostanut erityisesti kuluttajaelektroniikkaan, ja vuonna 2009 oli Samsungilla ylivoimaisesti suurin liikevaihto verrattuna maailman suurimpiin elektroniikkayhtiöihin. Samsung on kerännyt kokemusta monesta eri elektroniikkatuotteesta, ja kotimaassaan se on tunnettu muun muassa jopa kemian teollisuudestaan.

Muste- ja värikasettien osalta Samsung on tunnettu erityisen pienistä ja kevyistä mustekaseteista, jotka soveltuvat erityisen hyvin kotikäyttöön ja pienyritysten usein rajoitettuihin toimistotiloihin. Pienikokoiset tuotteet eivät tarkoita heikompaa laatua. Päinvastoin virheetön tulostusjälki on itsestäänselvyys.

Suuren etumatkan kilpailijoihinsa Samsung saavuttaa erityisen hiljaisella tulostuskonseptillaan. Tuotekehittelyn tuloksena syntynyt NO NOIS- tekniikka tarjoaa hiljaisuutta työpaikalla. Usein toimistotiloissa olevan taustamelun eliminointi tekee työympäristöstä mieluisamman. NO NOIS tekniikalla on myös onnistuttu vähentämään tulostimen tärinää.

Myös Samsung mustekasettien vaihto on tehty helpoksi. Täyttömallien väriaineet on pakattu pieniin helposti käsiteltäviin pulloihin. Myös kasettimalli on helppo vaihtaa ilman ylimääräistä sotkua. Yhdellä klikkauksella asettuu värikasetti kiltisti paikoilleen ja sitten vaan suljetaan tulostimen luukku. Monilla on Samsungin helppokäyttöisistä tulostimista hyviä kokemuksia.

Samsung painottaa aitojen värikasettien käytön tärkeyttä. Netissä on paljon myynnissä kopiota. Kasetit saattavat olla aitoja, mutta ovat kuitenkin täytetty muulla kuin alkuperäisellä musteella tai jopa koko tuote kuorineen saattaa olla väärennös. Väärennetyt mustekasetit saatavat vaurioittaa tulostinta ja usein tulostuksen jälki ei vastaa Samsungin asettamia laatuvaatimuksia. Aito Samsung mustekasetti takaa laadun useiden vuosien ajan. Yrityksen kotisivuilla on luettavissa tarkat ohjeet aidon tuotteen tunnistamiseen.

Väärennöstä epäilleessä kannattaa tarkistaa että pakkauksesta löytyy Samsungin logo. Samsung mustekasettien pakkauksissa on myös aidon laadun takaava turvaetiketti. Se on hologramminainen tarra, joka vaihtaa väriä kallistuskulmasta riippuen. Sinetin pinnan muoto toimii myös aidon tuotteen tunnusmerkkinä.

On hyvä tarkistaa että kasetissa on CHRUM-siru (Customer Replaceable Unit Monitor).

SyncThru on palvelu jonka auttaa selvittämään värikasetin aitouden. SyncThru on verkkopalvelu jonka voi ladata netistä. Syöttämällä Samsung mustekasetin sarjanumeron ohjelmaan saat nopeasti ja varmasti selville käyttämäsi väripatruunan aitouden.

Samsung suosittelee väri- ja mustekasettien ostamista suoraan valtuutetuilta jällenmyyjiltä. Verkossa takuuvarmasti aidot tuotteet myy Samsungin värikasettikauppa www.samsung.fi.

Mustekasettien riittoisuus ilmoitetaan kansainvälisen ISO -standardin mukaan. Näin ollen kasetin ostaessa tiedät varmasti kuinka pitkälle muste riittää ja väripatruunoiden riittoisuutta on helppo vertailla eri valmistajien kesken. Tuotekehittelyn ansiosta väriaine ei koskaan lopu kesken tulostuksen. Väriaineen ollessa vähissä ilmoittaa automaattinen seurantajärjestelmä välittömästi asiasta.

Erilaisiin tulostimiin käytetään erilaisia musteita. Samsungin nettisivuilta löydät laitekohtaiset mallit ja niihin sopivat tarvikkeet. Samsung myy tulostimien osalta ainoastaan lasertulostimia ja niihin kuuluvia lasermuste- ja lasermustevärikasetteja.

Mustavalkolasertulostimiin eniten myyty kasetti on musta värikasetti. Värilasertulostimiin käytetään tietenkin värikasettia ja säästöpakkauksena löytyvät värit musta, syaani, magenta ja keltainen. Kasetin tulostuskapasiteetti on 1000/1500 sivua ja tulostusjälki on vakuuttava.

Samsung kertoo kotisivuillaan olevansa ympäristöystävällinen yritys ja ilmoittaa sitoutuvansa kierrättämään tyhjät värikasetit. Yksityishenkilöä pyydetään rekisteröitymällä liittymään kierrätysjärjestelmään.

Samsung kotisivuilta löytyy koko tuotevalikoima älypuhelimista mustekasetteihin. Sivun alakulmasta löytyy myös linkki jälleenmyyjille. Nettikaupoista mustekasetit on helppo tilata. Useimmat verkkokaupat lupaavat lyhyet toimitusajat jopa parista päivästä viikkoon. Netistä tilaaminen ja maksaminen on helppoa. Voit maksaa pankkitunnuksilla, pankkikortilla tai luottokortilla. Tavarat toimitetaan kotiovellesi. Aidoissa Samsung mustekaseteissa on aina takuu joten viallisen tuotteen voi aina palauttaa. Suomalaisia nettikauppoja joista kasetteja saa ostaa ovat esimerkiksi eco.fi, finink.fi sekä superkauppa.fi.

Samsung tiivistettynä

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun