Lexmark tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat Lexmark -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme Lexmark -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lexmark -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lexmark

Lexmark

Lexmark ei ole vanha elektroniikkayritys, mutta iästään huolimatta se on onnistunut tekemään vaikutuksen kansainvälisillä markkinoilla. Lexmark on perustettu 1991, ja yrityksen pääkonttori on Lexingtonissa Kentuckyn osavaltiossa USA:ssa. Tänä päivänä Lexmark on suuri kansainvälinen elektroniikkayritys, joka on edustettuna koko maailmassa.

Lexmark tulostinmusteet ja muut tulostustuotteet ovat suosittuja asiakasryhmissä, jotka asettavat korkeat laatuvaatimukset tuotteille, kuten valokuvauksen ammattilaisten parissa. Yksi suureen suosioon vaikuttavista tekijöistä on Lexmarkin ainutlaatuinen ratkaisu asettaa mustesuihkutulostimen suuosa väripatruunaan eikä itse tulostimeen. Väripatruunaa ostaessa tulee luonnollisesti myös suuosa mukaan.

Lexmark on kehittänyt uuden Vizix-tulostusteknologian, jonka avulla mustekasetin jäljen laatua on pystytty parantamaan entisestään. Tulostusjälki on selkeästi kirkkaampaa ja yksityiskohdat näkyvät paremmin. Vizix mustekasetit takaavat tasaisen tulostusjäljen alusta loppuun viimeiseen pisaraan asti.

Useimmat mustesuihkutulostimet käyttävät pääasiassa neljää eri värikasettia mutta Lexmark tulostinmusteet tarjoavat useita malleja, jotka käyttävät jopa kuutta värikasettia. Tästä johtuen Lexmark tulostinmusteilla on etulyöntiasema tulosteiden värien kirkkaudessa ja sävyjen syvyydessä.

Lexmark kehittelee tuotteitaan asiakkaitten toivomusten mukaan. Asiakkaitten käyttökokemusten perusteella Lexmark tähtää tulostinten ja mustekasettien taloudellisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja pitkäikäisyyteen laadusta tinkimättä. Helppokäyttöisyys on Lexmark tulostinmusteiden ja muiden tuotteiden avainsana. Siksi mustekasetit ja väripatruunat on tehty vaivattomaksi hankkia, vaihtaa ja kierrättää.

Lexmark oli vuoden 2013 testivoittaja Buyers Labin (BLI) tuotetesteissä. Parhaan arvosanan saivat mustavalkotulostimet ja monitoimilaitteet ja kuudelle muulle tuotteelle annettiin ”BLI suosittelee” arvosana. Lexmark on todellakin edelläkävijä tulostinten ja niiden oheistarvikkeiden kuten musteiden valmistuksessa.

Muste- ja väriainekasettien riittoisuus mitataan ISO-standardilla, joka on varta vasten kehitetty tähän tarkoitukseen.

Lexmark tulostinmusteet on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä samanmerkkisten tulostinten kanssa. Parhaaseen lopputulokseen pääsee käyttämällä tulostimiin nimenomaisesti sopivia musteita. Oikeat musteet löydät helposti syöttämällä tulostimen merkin tai mallin yrityksen nettisivuilla lexmark.fi olevaan hakukenttään. Lexmark suosittelee vain aitojen alkuperäisten värikasettien ja mustesäiliöiden käyttöä. Alkuperäisen Lexmark tulostinmusteen tunnistaa kolmiulotteisesta turvatarrasta.

Lexmark on ympäristöystävällinen yritys, ja kaikki mustepatruunat kierrätetään. Myös musteet ovat tehty ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Omalla kierrätysjärjestelmällä varmistetaan, että kasettien ja väripatruunoiden palautus on aina kuluttajalle maksuton ja kierrätys vaivatonta. Tyhjät kasetit lähetetään eteenpäin palautuskuoressa postin kautta, ja Lexmark luonnollisesti huolehtii postimaksuista. Yrityksen kotisivuilta saa lisäohjeita kasettien ja patruunoiden palautukseen.

Osa väripatruunoista on uudelleentäytettäviä. Nettikauppoihin kuten finink.fi pystyy tyhjät mustepatruunat lähettämään täytettäväksi.Finink.fi lupaa kasetin täytettynä takaisin jopa tilausta seuraavana päivänä. Lexmarkin erillisvärikaseteissa on kätevää se, että käytetyt värit voidaan vaihtaa yksitellen. Säästä selvää rahaa vaihtamalla vain käytetyt!

Osa myytävistä kaseteista on riittopalautusvärikasetteja, joka tarkoittaa että asiakas ostaessaan tuotteen sitoutuu palauttamaan tyhjän pakkauksen Lexmarkille. Idea on aivan loistava kierrätyksen kannalta, ja näissä pakkauksissa kasetin hinta on hieman alhaisempi. Sarjasta löytyy myös vastaava tuote ilman kyseisiä rajoituksia.

Riittokasetit on merkitty kirjaimilla XLA. Ostamalla riittokasetin pystyy tulostamaan jopa kolme kertaa enemmän kuin alkuperäisellä kasetilla. Nämä kasetit sopivat erinomaisesti suuriin tulostusmääriin.

Lexmark on tunnettu ainutlaatuisesta mustasta haalistumattomasta pigmenttimusteestaan, ja se lisättynä isompaan ruiskuun ja lisättyihin suutinten määrä takaa todella korkealaatuisen tulostusjäljen asiakirjoihin. Lisättyjen suuttimien ansiosta tulostin pystyy jatkamaan työtään, vaikka yksi suuttimista olisi vioittunut. Lexmark käyttää väripatruunoissaan koostumukseltaan ainutlaatuista Unison-väriä joka takaa huippulaatuisen kuvanlaadun.

Mustepatruunoita ja oheistavaraa on helppo ostaa netistä. Lexmarkilla koko tuotevalikoima on ostettavissa yrityksen kotisivuilta lexmark.fi. Sen lisäksi Inkclub.com, Mustekasetti, FinInk.fi, Gigantti, Clas Ohlson ja Verkkokauppa.com myyvät Lexmarkin tuotteita. Toimitusajat ovat nopeita, keskimäärin 5 – 7 päivää, ja toimitusmaksut ovat halpoja. Näistä on monilla asiakkailla hyviä kokemuksia.

Tiivistelmä Lexmark musteista

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun