Brother tulostinmustetta myyvät nettikaupat

Tulostinkaupasta mm. InkClub, FinInk, Mustekasetti edustavat Brother -tulostinmustetta. Näet kaikki sivujemme Brother -tulostinmustetta myyvät tulostinkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Brother -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 tulostinkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Brother

Brother

Japanilaisen elektroniikkayritys Brotherin tulostimet ovat voittaneet paljon palkintoja taloudellisuutensa vuoksi. Tulostimen käyttämän värin määrää säätelevät mustekasetit ja musteen laatu. Mustekasetit vaikuttavat osaltaan myös tulostimen nopeuteen. Nopea tulostus on tärkeä tekijä taloudellisuutta ajatellen. Brothersin mustesuihkutulostimissa kaikki neljä värikasettia on erikseen vaihdettavissa. Siitä johtuen musteensäästö on melkoinen verrattuna niihin malleihin, joissa värit ovat yhdessä kasetissa.

Brother musteista tekevät suosittuja hinta, laatu sekä tunnettu tuotemerkki. Brother musteet ovat olleet kauan markkinoilla ja niitä pidetäänkin mustekasettien pioneereina. Yritys on perustettu 1939, ja tänä päivänä sen haarakonttoreita löytyy melkein kolmestakymmenestä eri maasta. Tuotteita valmistetaan tietenkin Japanissa sekä Taiwanissa, Koreassa, Amerikassa, Malesiassa, Irlannissa ja Isossa-Britanniassa.

Alkuperäiset Brother tulostinmusteet väripatruunat ovat pitkän tuotesuunnittelun tulos. Brothersin tuoteperhe kulkee käsi kädessä ja yhdessä ne saavuttavat parhaan mahdollisen tuloksen. Hintatietoiselle kuluttajalle löytyy markkinoilta myös halvempia kopioita Brother musteista. Netistä tilaamalla saat sekä aitoja että kopioita. On kuitenkin hyvä muistaa kopioita hankkiessa, että Brother laatutakuu ei niissä päde.

Erityisen suosittuja ovat valokuvatulostukseen tarkoitetut musteet. Hyvän musteen ja laadukkaan paperin yhdistelmä on tärkein tekijä hyvien valokuvien perustalle. Valokuvien halutaan säilyvän pitkään ja siksi se vaati paljon sekä musteelta että paperilta. Brother tulostimen musteiden tuotekehittelyn ansiosta kuvat säilyvät pitkään kirkkaina ja haalistumattomina.

Brother mustekasettien erinomainen työnjälki johtuu musteen oikeanlaisesta rakenteesta. Oikeanlainen muste virtaa sopivalla paineella tulostinpäässä ja näin ollen välttää tukkeutumat. Musteen sitko on tärkeää levittymisen ja kuivumisen kannalta.

Brothers musteilla on erilaiset kuivumisajat. Samanmerkkisten tulostinten paperinsyöttönopeus säädetään sopimaan yhteen musteen kuivumisajan kanssa. Siksi Brothers suosittelee muste- ja värikasettien mallikohtaisia suosituksia ja kopioiden välttämistä.

Brothersin eniten myydyimmät mustepatruunat ovat DCP-115C ja MFC-6490CW sekä TN350. DCP-115:n mustesäiliö on edullinen ja riittoisa. Sillä saavutetaan tarkat, virheettömät kuvat. Mustesäiliön sopii pieneen budjettiin uudelleentäyttö- ominaisuutensa vuoksi.

MFC-6490 on korkeatasoinen ammattikäyttöön tarkoitettu patruuna. Sillä tulostaa värikkäät, elävät kuvat jotka saavat normaalin tulostusjäljen kalpenemaan. MFC-6490 värikasetilla tulostaa pitkään. Verkkokaupoissa usein hyviä online-tarjouksia, joista tuotteen saa halvemmalla.

TN-350 mustepatruuna sopii kaikkiin Brotherin tulostintyyppeihin. Se on halpa mutta kuitenkin korkealaatuinen tuote jolla luodaan tarkka, valokuvamainen kuva tulostukseen. TN-350 saattaa olla jopa maailman eniten myydyin peruspatruuna.

Brothersin mustesuihkutulostin toimii seuraavasti:

  1. Kirjoitinpää koostuu kolmesta eri väriä sisältävästä osasta. Osat muodostuvat mekaanisesta ”sydämestä”, suodattimista, suuttimista ja kanavista jotka johtavat musteen tulostinpäähän.
  2. Muste suihkutetaan paperille kirjoitinpään osien avulla. Osat pumppaavat musteen suuttimeen ja sieltä sitten se ruiskuu pienen pieninä pisteinä ulos paperille. Mitä pienempiä pisaroita tulostuspää tuottaa, sitä tarkempaa tulostettava jälki on. Mustepisteiden tilavuutta mitataan Pikolitroissa.
  3. Tulostuspää liikkuu edestakaisin raiteillaan muodostaen kuvan minimaalisista väripisaroista.
  4. Askelmoottori kontrolloi paperin syöttöä ja säätelee rullia jotka puolestaan liikuttavat paperiarkkia eteenpäin kun tulostuspää on siirtynyt kerran paperin yli

Brothersilla on maailmanlaajuinen kierrätysohjelma sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kierrätysohjelma on luonnollisesti maksuton kuluttajalle. Mustekaseteilla ja jauhevärikaseteilla on erilliset kierrätysohjelmat. Jauhevärikasetit ovat uudelleen täytettäviä, kun taas mustekasetit kerätään yhteen ja niistä valmistetaan sitten taas uusia kasetteja.

Netissä on saatavilla suuri valikoima Brother musteita. Niitä Löytyy sekä alkuperäisiä että halvempia kopioita. Alkuperäistä Brotherin tuoteperhettä voi tarkastella netissä osoitteessa brother.fi. Tulostimen tyypistä riippuen löytyy monta eri vaihtoehtoa joista valita. Esimerkiksi InkClub on nettikauppa, josta löytyy tällä hetkellä laajin Brothers mustevalikoima. Myös FinInk ja 112Ink sekä Gigantti -verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman Brothers musteita.

Brother tulostinmusteista lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun