Miltä kuulostaa 3D-tuloste itsestäsi kahvikupposen ääressä?

Miltä kuulostaa 3D-tuloste itsestäsi kahvikupposen ääressä?

03.06.2015

Suomen ensimmäinen 3D-tulostinkahvila on toiminut Tampereella nyt puoli vuotta. Kahvilassa voi tulostaa itsestään sokeripatsaan samalla kun siemailee kahvia.

3D-tulostinkahvilat ovat juttu maailmalla, mutta Suomessa niitä toimii vasta yksi, viime marraskuussa Tampereella avattu kahvila. 

Tampereen 3D-kahvilassa on pari muovitulostinta sekä sokeritulostin, jolla voi tulostaa esimerkiksi makean koristeen kakun päälle.

3D-mallinnos voi tehdä itse, kahvilan työntekijöiden avustuksella tai ihan itse, tai sitten mallinnoksen voi hakea netistä, sillä netistä löytyt paljon valmiita 3D-mallinnoksia. Mallinnos voidaan skannata myös kahvilassa paikan päällä, paikalle tuodusta esineestä tai vaikka itsestään!

Tulostuksella on minuuttitaksa ja tulostuksen aikataulu riippuu esineen koosta, tulosteen väristä sekä ruuhkasta tulostimille. Jos haluaa nopeuttaa mallinnoksen saamista, mallinnos kannattaa lähettää etukäteen kahvilaan sähköpostilla. Tällöin kahvilasta ilmoitetaan aika- ja hinta-arvio sekä se, milloin tuloste olisi valmis.

Tampereen D-kahvilan kotisivuille pääsee täältä. Kahvila on järjestänyt pop up-kahviloita ainakin Turussa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun