Väripatruunat netistä

Brother Canon Epson HP Lexmark OKI Ricoh Samsung Sharp Xerox

Suosituimmat väripatruunoita netissä myyvät verkkokaupat ja heidän alennuskoodit ja tarjoukset.

Yhteensä: 3 tulostinkauppaa
Valitse kategoria
X
Laservärit
Mustekasetit
Täyttöpakkaukset
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Brother
Canon
Dymo
Epson
HP
Konica Minolta
Kyocera
Lexmark
OKI
Ricoh
Samsung
Sharp
Xerox
Poista kaikki suodattimet

varipatruunat-netistaNykyaikaiset tulostimet ovat toinen toistaan edullisempia, ja niitä näytetään työpaikkojen lisäksi myös paljon kotona. Nopean ja tarkan jälkensä ansiosta tulostimen käyttö kuuluu monen suomalaisen arkeen. Vaikka tulostimia saakin nykyään edullisesti, on merkittävää tietää, saako tulostimeen hankittua sopivat väripatruunat edullisesti, sillä se vaikuttaa huomattavasti tulostuskustannuksiin. Tulostimen mustepatruunat ovat usein yhtä kalliita kuin varsinainen tulostin oli ostettaessa. Siksi tulostimen omistajan kannattaa uhrata hiukan aikaa myös sen selvittämiseen, mistä on mahdollista hankkia edullisimmat omaan tulostimeen sopivat väripatruunat.

Tulostinfirmat kilpailevat hinnoillaan. Tulostimen valmistaja saattaa myydä asiakkaalle laitteen jopa alle omakustannehinnan ja liiketoiminnan kannattamiseksi ottaa tarpeellisen voiton myymällä väripatruunat kalliilla hinnalla. Valmistajahan laskee, että voi myydä asiakkaalle useita väripatruunoita vuosien ajan, kunhan asiakas pysyisi saman firman asiakkaana. Kun tulostinvalmistaja osaa uskotella asiakasta tarpeeksi, ei hän välttämättä viitsi vertailla väripatruunojen hintoja eri liikkeissä, vaan ostaa ne aina samasta tutusta tavaratalosta tai elektroniikkaliikkeestä.. Useimmiten asiakas suosii tulostinvalmistajan omia väripatruunoja, saavathan tunnetut tulostinvalmistajat liikkeissä näkyvän sijan, mikä vaikuttaa ostajan valintoihin.

Väripatruunojen tilaaminen nettikaupasta

Omaan tulostimeen saa hankittua kilpailevien valmistajien väripatruunat huomattavasti halvemmalla. Ne ovat edullisia ja laadukkaita. Kannattaakin tutustua väripatruunoja myyviin nettikauppoihin, heidän tarjoamiin säästövinkkeihin, neuvoihin ja ohjeisiin, jotta turhilta kustannuksilta vältyttäisiin. Useimmilla nettikaupoilla on tarjolla tarjouksia jo alhaisen hinnan lisäksi ja uutena asiakkaana on mahdollista saada ensimmäinen tilaama väripatruuna ilmaiseksi.

İnkClub

Kun InkClubin verkkosivuilta tilaa väripatruunan tai muita tulostimeen liittyviä tuotteita, saa sen kotiosoitteeseen 2-5 päivässä. Kirjelähetyksenä toimitettavat tilaukset saapuvat suoraan kotiin, postipaketit voi noutaa postin toimipisteestä.

InkClub takaa, että tuotteet toimivat odotetulla tavalla eivätkä vahingoita tulostinta. Mikäli tuote ei toimi odotetulla tavalla, vaihdetaan se uuteen tuotteeseen. Tulostinta tilattaessa tulostimen takuu on voimassa riippumatta siitä, käyttääkö tilaaja yhteensopivia tai alkuperäisiä patruunoita. Yritys vastaa myös kaikista vaurioista, joita voi syntyä tilauksen toimituksen aikana.

Finink

Finink myy muiden tuotteidensa ohella myös kierrätettyjä väripatruunoita. Kierrättäminen on ympäristöystävällistä ja halpaa. Yritys myös täyttää tyhjentyneitä väripatruunoita. Tilaustoimitus on aina vain muutaman euron, riippumatta siitä, tilaako pieniä vai suuria väripatruunoita. Yrityksellä on oma varasto Suomessa, joten lähetys saapuu tilaajalle nopeasti. Maksuaikaa on 14 vrk, kun kyseessä on laskulla maksaminen. Muita maksuvaihtoehtoja ovat verkkomaksu ja luottokorttimaksu. Asiakkaalle suodaan myös 14 päivän palautusoikeus. Finink on tunnetuin suomalainen mustekauppa netissä ja ostaminen on turvallista.

 

Mustekasetti.com

Tällä yrityksellä on 15 vuoden kokemus tulostintarvikkeiden maahantuonnista, joka käsittää 14 maata, mm. Ranskan, Kiinan, Hongkongin ja USA:n. Yritys lupaa tilaukset perille 2-3 päivässä. Tilauksen saapumisilmoituksesta ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä. Tuotteilla on 6 kk:n takuu, ellei toisin ole ilmoitettu. Jos tilattu tuote ei toimi tarkoituksen mukaisesti, se vaihdetaan uuteen yrityksen reklamaatioehtojen mukaan.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun